Skip to main content

200 frivillige hjælper spiseforstyrrede

By Ikke kategoriseret

Sendt 16. maj 2024

I Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade rådgiver og støtter 200 frivillige årligt op mod 5.000 mennesker, der har brug for hjælp til at håndtere spiseforstyrrelser eller selvskade.

Psykolog og frivilligkoordinator Julie Kristensen fortæller om foreningens arbejde.

Dumbphone

By Ikke kategoriseret

Sendt 9. maj 2024

Som konsekvens af og reaktion på formodningen om, at unges mistrivsel har noget at gøre med brugen af smartphones, har Arne Bangsgaard Mathiasen fået en god idé, som han afprøver på bl.a. efterskoler: Dumbphone Sådan her får du dine børn til at se meget mindre “skærm”.

Her kan du møde en mand, der har fundet løsningen og hver eneste dag hjælper børn landet over med at holde sig fra de sociale medier.

“Jeg er her” – musik og psyke

By Ikke kategoriseret

Sendt 25. april 2024

Et særligt musik-projekt skaber glæde og forandring på psykiatrisk afdeling i Randers. I programmet fortæller Emma Jul Christensen og Thea Vesti om glæden, samarbejdet og perspektiverne i at bruge musik i psykiatrien.

Fra politibetjent til leder af opholdssted

By Ikke kategoriseret

Sendt 18. april 2024

Lector Care er et mangesidet socialpædagogisk tilbud og bosted målrettet børn og unge mellem 11 og 18 med massive sociale problemer. Lector Care er skabt af Mohammed Halloum, som efter mange år som politibetjent er gået nye veje for at bruge sin erfaring over for unge i problemer.

Bevægeøvelser godt for krop og psyke

By Ikke kategoriseret

Sendt 4. april 2024

Kroppen er ikke adskilt fra din psyke – de to hænger sammen. Derfor er det en god og vederkvægende aktivitet at behandle korpus godt. I alle hjørner.

Få gode tips og tricks til hvilken fysisk motion der er særlig god for lige netop dig.