Skip to main content

Bror Lort + Beta Hex + Analog Glasur

By 3. januar 2018Ikke kategoriseret

Sendt 28. december 2017

 

Bror Lort Vi har fornøjelsen af at præsentere et program med og om rap-duoen Bror Lort, som består af Victor Kiilerich og Marcus Kiilerich. Victor og Marcus fortæller bl.a. om den folkelige og brede rap-scene og om rap i Århus. I programmet er der optagelser fra en koncert under Rethink Activism Folkefestival 2017 d. 16/9. Koncerten fandt sted i baggården ved Kulturhuset. Der er også interview med Bror Lort. Og vi har optagelser med øvelser, hvor Victor og Marcus står over for hinanden og øver forellige steder i Sydhavnen. De har det – som man hører – i deres nye nummer og udgivelse rigtigt ‘NICE’!

Beta Hex Installation og koncert med komponist og lydkunstner Alex Mørch. Black Box – Rethink Activism Folkefestival – Sydhavnen – Århus – lørdag d. 16/9 2017 Alex Mørch designer og bygger de robotter, der indgår i hans installationer.

Analog Glasur ‘Analog Glasur’ består af Mathilde Tougaard Hansen og Maja Bandsberg Thomsen. De siger: Vi har genoptaget den formidable retrokunst at lave liquid lightshows ved hjælp af farver, olie, vand og tingeltangel, vi finder rundt omkring i byens genbrugsbutikker, og vi gør en dyd ud af at bruge det i en ny moderne sammenhæng, hvor den psykedeliske tradition danne baggrund. I dagens workshop på Rethink Activism Folkefestival indgik improviserede elektroniske soundscapes v. Antti Koukonen og Rasmus Fisker.